GRILL & PIZZA TIME

GRILL & PIZZA TIME pizza's - broodjes - schotels - salades

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 396 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill & Pizza Time. Meer weten? Ontdek meer

4 jun 2022 om 21:39 Een aanrader om hier eten te bestellen het is echt goed. Vriendelijke bezorger.
28 mei 2022 om 21:07 De bezorger was een erg vriendelijke man, en het eten was goed.
21 mei 2022 om 20:52 Eten is altijd heel erg lekker, bezorger ook super vriendelijk. Maar helaas altijd veel te laat... geef dan niet een bepaalde tijd aan als deze niet haalbaar is, nu stond er een half uur "bezorger belt elk moment aan".
13 mei 2022 om 20:22 Super altijd top en lekker
4 mei 2022 om 22:31 Echt een aanrader wanneer je trek hebt in een lekkere pizza of Grill. Hier kunnen een aantal zaken in Zevenaar nog wat van leren. Ook qua klantvriendelijkheid! Ga zo door :)
30 apr 2022 om 10:22 Bezorging was mooi op tijd, normaal is het eten ook altijd goed, maar we hadden nu lauwe pizza's als je bij de korst kwam was het gewoon koud, erg jammer!!! Smaak was goed
16 apr 2022 om 19:34 Eten was goed ..alleen bezorging liet lang op zich wachten ondanks dat ik smiddags de bestelling er al bewust uit had gedaan
6 apr 2022 om 9:08 Heb echt weer heerlijk genoten van de pizza's.
6 mrt 2022 om 20:16 Lekker en warm, beleefde bezorger. Op zondagavond moet je wel op tijd bestellen want dan hebben ze het extra druk.
3 mrt 2022 om 22:33 Kan aan de keuze liggen, maar de pizza was minder dan gewend
5 feb 2022 om 23:19 Eten was heerlijk, super vriendelijke bezorger, maar de geschatte bezorgtijd van 30-65 minuten is echt niet reeel! Wij hebben ruim 1 uur en 45 minuten moeten wachten op de bestelling!! Tip: kies nooit voor “bezorgen zo snel mogelijk”
8 jan 2022 om 19:51 Heerlijk gegeten. Wel lang moeten wachten maar daar klaag ik niet over. Eten was warm en de bezorger was zoals altijd ontzettend vriendelijk.